اجرا و سخنوری
آموزش
گواهی معتبر
رقابت
شبکهسازی
بخش اجرا و سخنوری
صحنه، از آن توست...
بخش اجرا و سخنوری در جشنوارهی ملی مولانا، یکی از پرمخاطبترین بخشهای جشنواره، از نظر تعداد شرکتکنندگان و علاقمندان برای ثبتنام، محسوب میشود. شرکت کنندگان در این بخش، با شرکت در جلسات آموزشی طراحی شده، با حضور اساتید و مجریها و سخنرانان برجستهی این حوزه، اطلاعات ارزشمندی را دریافت میکنند و پس از پایان فرآیند آموزش، در بخش مسابقه به رقابت میپردازند.
این بخش برای چه کسانی مناسب است؟
این بخش هم برای افرادی که در حوزهی مجریگری تخصص، توانایی و تجربه دارند مناسب است و هم کسانی که نسبت به این حوزه علاقه دارند، اما تا کنون نتوانستهاند علاقه خود را پیگیری نموده و بهصورت جدی دنبال نمایند.
در وهلهی بعد، سرفصلهای بخش اجرا و سخنوری بهگونهای طراحی شده است که بسیاری از صاحبان مشاغل و افراد فعال در حوزهی کسب و کار، برای موفقیت بیشتر در حوزهی کاری خود، میتوانند از این آموزشها، دریافتهای ارزشمند و مفیدی داشته باشند. برای مثال: اصول و فنون متقاعدسازی در مذاکره، یکی از آموزشهایی است که میتواند در جهت ارتباط و موفقیت هرچه بیشتر افراد، در جلسات اداری، کاری و عقد قراردادهای مهم، یاری رساند.
سرفصلهای آموزشی شاخه اجرا و سخنوری برای بخش بزرگسال:
۱. بایدهای قبل از اجرا - ۲. زبان بدن اجرا و اهمیت آن - ۳. بداههگویی و پوشش مناسب - ۴. اجرا در برنامههای مختلف ( ترکیبی، گفتگو و…) - ۵. نبایدهای مجری در اجرای صحنه - ۶. متن اجرا - ۷. مخاطبشناسی در اجرا - ۸. اعتماد بهنفس در حین اجرا- ۹. مدیریت مواجهه با موقعیتها - ۱۰. پلاتو در اجرا - ۱۱.کنداکتور و مدیریت زمان - ۱۲. تنفس اصولی - ۱۳. مدیریت استرس - ۱۴. اعتمادبهنفس در سخنرانی - ۱۵. مخاطبشناسی و تعامل با مخاطب در سخنرانی - ۱۶. ساختار سخنرانی - ۱۷. فراز و فرود صدا و لحن در گفتار - ۱۸. سناریو نویسی در سخنرانی - ۱۹. بداهه گویی در سخنرانی - ۲۰. اصول و فنون مذاکره و متقاعدسازی.
سرفصلهای آموزشی شاخه اجرا و سخنوری برای بخش کودک و نوجوان:
۱ . قصه گویی - ۲.دایرهی لغات و بداهه - ۳. زبان بدن - ۴. طرز صحیح گفتار - ۵.تنفس صحیح - ۶. دوربین در اجرا - ۷. زبان بدن اجرا و اهمیت آن - ۸. بداهه گویی و پوشش مناسب (نوجوان) - ۹. کنداکتور و مدیریت زمان (نوجوان) - ۱۰. پلاتو در اجرا - ۱۱. تنفس اصولی - ۱۲. مدیریت استرس - ۱۳. اعتمادبهنفس در سخنرانی - ۱۴. مخاطب شناسی و تعامل با مخاطب - ۱۵. ساختار سخنرانی و خلاقیت در گفتار - ۱۶. انتخاب موضوع مختص به کودک و نوجوان - ۱۷. فراز و فرود صدا و لحن در گفتار - ۱۸. سناریو نویسی برای سخنرانی - ۱۹. بداهه گویی در سخنرانی
معرفی جشنواره مولانا
جشنواره ملی مولانا، یک رویداد جامع آموزشی و رقابتی، برای علاقمندان در شاخههای گویندگی، دوبله، سخنوری، مجریگری و بازیگری است. این رویداد بهگونهای طراحی شده است تا دو گروه مهم از افراد بتوانند در آن شرکت نمایند:
نخست، کسانی که تا کنون هیچ تجربهی آموزشی در زمینههای عنوان شده را نداشته و گروه دوم، افرادی که دارای سابقه و تجربهی مناسبی در زمینههای هنری عنوان شده هستند.
گروه نخست، میتوانند با شرکت در کلاسها و جلسات آموزشی که توسط جشنواره طراحی و تدارک دیده شده است، شرکت نمایند. فرآیند آموزشی جشنوارهی مولانا، صرفاً یکسویه نیست. بهعبارت دیگر، مطالب آموزشی که توسط اساتید، مدرسان و مربیان جشنواره ارائه میشود، میبایست در قالب تکالیف، برای مربیان ارسال یا ارائه شود تا هرگونه ایراد و ضعف، برطرف شود. سوالی که ممکن است در رابطه با این گروه از افراد پرسیده شود این است که آیا میتوانند در مرحلهی رقابت، با افراد حرفهای و با تجربه به رقابت بپردازند؟ در جواب این پرسش، پاسخی قطعی وجود ندارد اما در ادوار گذشتهی جشنواره، برخی از افرادی که تجربهی شرکت در هیچ کلاس یا دورهی آموزشی گویندگی، مجریگری یا ... را نداشته بودند، توانستند با تمرین، ممارست و پشتکار، رتبههای نخست و شایسته تقدیر جشنواره را در شاخههای گوناگون کسب نمایند.
گروه دوم، یعنی افراد با تجربه و یا حرفهای، طیف دیگری از مخاطبان جشنواره مولانا را تشکیل میدهند. بدون شک داشتن تجربه در زمینههای هنری جشنواره، میتواند شانس رسیدن این گروه از افراد را به مقام نخست در هر شاخه، افزایش دهد. همچنین این گروه از افراد نیز مانند گروه نخست، میتوانند پس از ثبتنام در جشنواره، از فرصت فرآیند آموزشی جشنواره استفاده نمایند.
مراحل جشنواره
در مرحلهی نخست و ابتدایی از شرکت در جشنواره، علاقمندان میبایست از طریق سایت رسمی به نشانی molanafestival.ir نسبت به ثبتنام و نام نویسی در بخشهای مورد علاقه اقدام نمایند. در این مرحله، هیچ نیزی برای ارسال اثر نیست. صرفاً نامنویسی و پرداخت هزینه شرکت در جشنواره، در این مرحله صورت میگیرد.
مرحلهی دوم، مدتی پس از پایان فرصت ثبتنام آغاز میشود. در این مرحله، کلاسها، دورهها و جلسات آموزشی جشنواره با حضور اساتید، مدرسان و متخصصان هر شاخه، برگزار میشود. لازم به ذکر است، هرکدام از کلاسها و جلسات آموزشی، صرفاً برای افرادی که در شاخهی مربوطه ثبتنام نمودهاند قابل دسترسی است. برای مثال، اگر در هنگام ثبتنام، بخش انتخابی فقط گویندگی باشد، شرکتکننده میتواند فقط در کلاسها و جلسات شاخه گویندگی شرکت کند. در ارتباط با این موضوع، در قوانین جشنواره توضیحات کامل ارائه شده است.
مرحلهی سوم، مربوط به دریافت آثار شرکتکنندگان و آغاز فرآیند رقابتی جشنواره میشود. هرکدام از شرکتکنندگان، در صورتی که تمایل به شرکت در رقابت جشنواره را دارا باشند، میتوانند آثار خود را، طبق دستورالعمل و توضیحاتی که توسط دبیرخانه جشنواره اعلام خواهد شد، ارسال نمایند. لازم به ذکر است، توضیحات تکمیلی و دقیق در ارتباط با نحوه و شرایط ارسال اثر، پس از پایان فرآیند آموزشی جشنواره، توسط دبیرخانه اعلام خواهد شد. تعدادی از آثار دریافت شده، پس از بررسی دقیق توسط اعضای هیات انتخاب، بهعنوان فینالیست معرفی خواهند شد که این افراد، باید خود را برای رقابت حضوری در جزیره کیش، آماده کنند.
مرحلهی چهارم، فینال جشنواره است که با معرفی راهیافتگان آغاز و با اهدای جوایز در روز اختتامیه به پایان میرسد. در این مرحله جدا از برگزاری فینال، کارگاههای آموزشی حضوری در جزیره کیش دایر خواهد شد تا افراد شرکت کننده بتوانند از فرصت آموزشی حضوری، در کنار چهرههای مطرح حوزهی هنر صدا و اجرا، بهرهمند شوند.
هزینه پکیج
۱۲٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان