چرا در جشنواره ملی مولانا شرکت کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۹/۸
زمان مطالعه: 2دقیقه
 
شاید نزد خودتان این سوال را پرسیده باشید که "برای چی باید توی این جشنواره ثبت‌نام کنم؟" یا اینکه "چرا این جشنواره هزینه از شرکت‌کنندگان دریافت می‌کنه؟". 

 

در این مطلب، به این پرسش‌ها به‌صورت دقیق پاسخ می‌دهیم. پس تا انتها، این مطلب را مطالعه کنید. 

 

 

آموزش + رقابت

جشنواره ملی مولانا، فقط یک مسابقه نیست، بلکه رویدادی آموزشی همراه با رقابت است.

 

طراحی این رویداد به شکلی منحصربه‌فرد صورت گرفته است، چراکه اگر هر فرد علاقه‌مند به حوزه‌های هنر صدا و اجرا (گویندگی، دوبله، اجرا، سخنوری و بازیگری) در هر سطح (مخصوصاً کسانی که تا کنون هیچ دوره‌ی آموزشی را پشت سر نگذاشته‌اند) می‌توانند در آن شرکت کنند. 

همچنین آموزش‌های فرآیند آموزشی (اعم از کلاس‌ها، ورکشاپ‌ها، مسترکلاس‌ها و کارگاه‌های انتقال تجربه) حامل نکات آموزشی ناب و ویژه، برای حرفه‌ای‌های این حوزه هستند. 

 

بنابراین هم گروهی که تاکنون آموزشی ندیده‌اند هم کسانی که دوره‌های آموزشی مختلفی را طی کرده‌اند، هر دو گروه از فرصت آموزشی جشنواره، استفاده مفیدی خواهند برد.

 

 

آموزش آنلاین

یکی از رسالت‌های مهم جشنواره مولانا در این است، که افراد مختلف، از هر نقطه‌ی جغرافیایی که در کشور عزیزمان ایران حضور دارند، بتوانند به مختوای آموزشی ویژه، با کیفیت و البته حرفه‌ای، دسترسی داشته باشند.

 

فرآیند آموزشی جشنواره، در دو قسمت جلسات آنلاین و گروه‌های آموزشی، پیگیری می‌شود.

 

جلسات آنلاین از طریق پنل کاربری کاربری در سایت مولانا، قابل دسترس خواهند بود. هر شرکت کننده با توجه به شاخه‌هایی که ثبت‌نام کرده، می‌توانند جلسات آموزشی مخصوص به خود را مشاهده نماید. 

 

گروه‌های آموزشی جشنواره، با حضور مربیان مجرب، متخصص و حرفه‌ای، فرصتی‌ست برای رفع اشکال، فراگیری نکات آموزشی مخصوص و همچنین تمرین برای تقویت و آمادگی هرچه بیشتر، برای حضور در رقابت نهایی. 

 

 

 

مطالب آموزشی مناسب 

در جشنواره مولانا، آموزش‌های هر شاخه به‌گونه‌ای طراحی و پایه‌ریزی شده است که گروه سنی مربوطه، بیش‌ترین استفاده و فایده را از آن بهره‌مند شود. 

 

برای مثال، در شاخه کودک و شاخه نوجوان، مطالب آموزشی به‌گونه‌ای پایه‌ریزی شده است که کودک یا نوجوان دلبندی که شرکت می‌کند، آسیبی به دستگاه صوتی‌اش وارد نشود، آموزش‌ها و یا حتی رقابت، تاثیری منفی بر روحیات‌شان نگذارد. 

 

در شاخه‌ی بزرگسال نیز، جدیدترین و کارآمدترین متدهای آموزشی، جهت آموزش علاقمندان به هنر صدا و اجرا طرح‌ریزی و ارائه شده است که در بخش ثبت‌نام هر شاخه، به‌صورت مفصل، به آن‌ها پرداخته شده است. 

 

 

 

مدرسان حرفه‌ای 

یکی از افتخارات جشنواره مولانا، همراهی کادری حرفه‌ای، مجرب و متخصص، در بحث آموزش است. 

 

مربیان جشنواره، از سوابق و رزومه‌ی کاری درخشانی، در شاخه‌ای که فعالیت می‌کنند دارا هستند. این عزیزان، مسئولیت راهنمایی و هدایت هنرجوهای جشنواره، در سه بخش بزرگسال، کودک و نوجوان را بر عهده دارند. 

 

 

رقابت سالم

یکی از حساسیت‌های مهم ما در جشنواره ملی مولانا، برپایی رقابتی سالم است. در ادوار گذشته جشنواره مولانا، در جهت حفظ رقابت سالم، شیوه‌نامه‌ای تنظیم شد که در آن، از نزدیک شدن شرکت‌کنندگانن تا پایان جشنواره، به داوران این رویداد، جلوگیری می‌ساخت.

 

عوامل و مجریان برگزاری جشنواره مولانا، مفتخر هستند که در ادوار گذشته، رقابت‌ سالمی را برپا نموده‌اند. در این دوره از جشنواره نیز، با جدیت بیش از پیش، این مسیر را ادامه خواهند داد تا حق هیچ‌ شرکت‌کننده، پایمال نگردد.  

 

 

گواهی معتبر 

هرکدام از شرکت‌کنندگانی که در جشنواره مولانا شرکت می‌کنند، حتی اگر در رقابت جشنواره حائز رتبه نشوند، یک گواهی معتبر تحت عنوان "گواهی آموزشی" دریافت می‌نمایند. در این گواهی، عنوان می‌شود که شرکت‌کننده‌ی نام‌برده شده، در فرآیند جشنواره ملی مولانا، حضور داشته و کلاس‌های آموزشی این رویداد را پشت سر گذاشته است. 

 

 

فرصت شبکه‌سازی

تمام شرکت کنندگان در جشنواره مولانا، در صورتی که بتوانند کیفیت اجرای اثر هنری خود را به در مقابل دید داوران و تماشاگران به نمایش بگذارند، می‌تواندد از شانس حضور در رویدادها و برنامه‌های دیگر، بهره‌مند شوند. 

 

برخی از بهترین هنرجویان دوره‌ی پیشین جشنواره مولانا، هم‌اکنون در فرآیند آموزشی جشنواره حضور دارند و برخی به پروژه‌های مختلف معرفی شده‌اند. 

 

 

 

 

 

موارد پیشنهادی

مشاهده بیشتر